Vêtements de moto

Attention!

Page seulement disponible en Néerlandais

Verwarmde motorhandschoenen

WAT zijn de voordelen van verwarmde handschoenen?

Verwarmde motorhandschoenen zijn HET hulpmiddel bij uitstek om tijdens winterdagen de koude te trotseren op de moto of scooter en zo onderkoelde en verkleumde handen te vermijden. Rijden met bevroren handen en vingers is zelfs gevaarlijk omdat je reactievermogen aangetast wordt. Het voordeel van verwarmde handschoenen in vergelijking met verwarmde handvaten is dat ze je volledige hand, inclusief de bovenzijde, verwarmen. Een verwarmd handvat verwarmt enkel de binnenkant van je hand.

HOE worden de motorhandschoenen verwarmd?

De verwarmde handschoenen in ons gamma zijn voorzien van een kleine oplaadbare accu (Lithium) die je via een kabel makkelijk kan opladen. Ook zijn er enkele verwarmde motorhandschoenen die aangesloten kunnen worden op de batterij van de motor, zo ben je altijd zeker van een volle batterij. Belangrijk om te weten is dat je wel verbonden blijft met een kabel aan je motor, hierdoor mis je het gevoel van vrijheid. Wil je echt nooit zonder lege batterij vallen, dan kan je altijd een extra setje batterijen aanschaffen.

Al onze modellen hebben 3 of 4 verwarmingsstanden. Een volle batterij kan max. 5u warmte genereren op de laagste stand. Verwarm je de handschoen op de hoogste maar krachtigste stand, dan kan je max. 1u warmte genereren. Heb je nog vragen of wil je de verschillende modellen eens naast elkaar bekijken? Kom gerust naar onze winkel zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden. 

Bekijk hier ons assortiment "verwarmde motorkledij" of bekijk het review filmpje hieronder

 

 


Comments

Donnez une réponse

avatar image
Publié
23/10/2019

Chèque cadeau

Un joli cadeau pour la famille ou entre amis

Retouches

Rendez-vous chez Eko pour vos reparation d'equipment moto

Helmclean

Une révolution hygiénique pour casques et vêtements moto

Certains de nos marques

Abus
Alpinestars
Belstaff
Bering
Bowtex
Caberg
Daytona
Draggin
Eska
Esquad
Falco
Forma
G&F
Gaerne
Helmo Milano
HJC
Kwark
Macna
Nolan
Premier
Rev'it!
Schuberth
Scorpion
Segura
Shark
Styl Martin
SW Motech
X-Lite