Koop het beste Valentijns cadeau ooit! 

 

Koop het meest romantische Valentijnscadeau voor de motorrijder bij EKO!

Elk jaar op 14 februari wordt ‘de dag van de liefde’  Valentijn gevierd. De perfecte gelegenheid om elkaar eens lekker te verwennen. Elk jaar wordt het moeilijker en moeilijker om het perfecte Valentijns cadeautje voor je partner of geliefde persoon te vinden.

Wil je dit jaar 2022 eens iets anders dan het cliché bloemen, chocolade, of een lekker geurtje als cadeau voor Valentijn. Ben je op zoek naar een écht origineel cadeautje en is jouw geliefde partner, mama, papa, vriend of vriendin zot van motorrijden of motoren in het algemeen? Kom dan langs bij EKO Motorwear te Kontich of neem al eens een kijkje op onze online webshop en vind jouw perfect Valentijnscadeau voor hem en haar!

 

Wat kan je geven voor Valentijn als cadeau?

Heb jij geen inspiratie?   
Sit back & relax: wij geven alvast enkele tips en ideeën voor hét perfecte Valentijnscadeau

 

Zoek je een goedkoop, klein cadeautje, motorhebbeding of motorgadget voor Valentijn?

Cadeautjes moeten niet altijd duur zijn, het is de attentie die telt toch? Met motoraccessoires als cadeautje doe je elke motorrijder een plezier. De meest verkochte motoraccessoires als Valentijn cadeau bij EKO Motorwear zijn: 

🖤 Een warme buff 
🖤 Een s
leutelhanger met een grappige tekst (deze kan je stiekem in iemands brievenbus stoppen)
🖤 Een handige
GSM-houder
🖤 Een onderhoudsproduct om de motor eens goed te verwennen 
🖤 Motoraccessoires van Puig of Bihr, om de motor te pimpen

 

Wil je hem of haar toch liever iets origineler schenken voor Valentijn? Verras je Valentijns partner dan met:

🖤 Een nieuwe motorjas
🖤 Een motorbroek 
🖤 Een veilige
motorhelm
🖤 Een leuk paar motorschoenen

 

Voor veel motorrijders is hun motor een echte passie. Voor hen is motorrijden niet enkel een manier om makkelijk op een bestemming te geraken, maar is het ook een manier van leven. Heb je er al eens aan gedacht om

🖤 Een T-shirt van hun favoriete motormerk
🖤 Een petje of muts
🖤 Een warme sweater

 

cadeau te doen?

Wil je je geliefde nu eens echt verrassen? Waarom bestel je zijn of haar cadeautje dan niet online via onze webshop en laat je het persoonlijk bezorgen door de postbode of koerier? Je vult bij het afleveradres gewoon het adres in voor wie het cadeau bestemd is. De man of vrouw in kwestie, zal extra verrast zijn. Toch super leuk!

 

Valentijncadeaus kopen met korting?

Liever samen wat leuks doen op Valentijnsdag? Plan dan een uitstapje naar onze winkel te Kontich (Antwerpen). Een dagje gezellig shoppen bij EKO Motorwear is zeker een uitstekend idee… 😉

Tussen 10 februari en 14 februari 2022 geniet je bij EKO Motorwear  ook nog eens van 15% korting* op jouw aankoop. 

Op zondag 13 februari onze winkel gesloten, maar je kan al jouw Valentijn aankopen makkelijk, snel en veilig bestellen via onze webshop. Ook hier is de korting van 15% geldig. Jouw cadeautje wordt gratis verzonden vanaf €25.

 

Het perfecte Valentijnscadeau voor een motorrijder vind je bij EKO Motorwear

 

Twijfel je over de gekozen maat van je Valentijn geschenk?

Twijfel je over de maat van jouw Valentijnscadeau? Onze professionals staan voor jou klaar om je te helpen met je keuze, maar geen zorgen: past het niet, dan mag je de aankoop zonder probleem binnen 14 dagen omruilen of retour zenden met je aankoopbewijs.

 

De EKO Motorwear cadeaubon

Ben je er nog altijd niet helemaal uit wat je als Valentijnscadeau wilt kopen, maar verdient je Valentijntje echt wel een geschenk? De cadeaubon van EKO Motorwear is altijd een geslaagd motorcadeau! Zo kan jouw hartendief zelf iets komen uitkiezen wanneer het voor hem of haar past.

 

Tips voor Valentijn

Maak er een gezellige dag van. Begin met een ontbijtje, of boek een hotelletje om er een Valentijns weekend van te maken. Je vindt genoeg gezellige adresjes en uitstapjes in België.

Laat je cadeau mooi inpakken! Bij EKO Motorwear kan je jouw geschenkjes ‘liefdevol’ laten inpakken wanneer je deze aankoopt in onze winkel te Kontich. 
Dit maakt het geven nog 10 keer zo spannend. 

Geniet van je Valentijnsdag!

Hopelijk tot snel.

 

VOORWAARDEN ACTIES
* Niet cumuleerbaar met andere acties/promoties   
* Niet geldig op TomTom en Tech Air 5 Alpinestars
* Niet geldig bij aankoop van een cadeaubon         
* Actie geldig van 10 t.e.m. 14 februari 2022 zowel in onze winkel als online      

 


Comments

Place a reaction

avatar image

Published on
14/12/2021