25 jaar geleden opende EKO-Motorwear de deuren aan de Singel in Kontich. Wat destijds zeer klein begon groeide over de jaren heen uit tot een gevestigde waarde waar motards uit heel België en zelfs daarbuiten zich komen laten adviseren voor hun motoroutfit. Al een kwarteeuw voorzien zaakvoerders Gerda en Fabrice samen met hun team de mensen van professioneel advies in de zoektocht naar de perfecte motoroutfit.

EKO-Motorwear evolueerde mee met het moto-landschap. Meer en meer mensen kiezen door het toenemende fileleed de motor of scooter voor hun woon-werkverkeer. Het klassieke ruige imago van de motard heeft ondertussen plaats gemaakt voor functionele kledij met een trendy look, waardoor het onderscheid met gewone kledij nog amper merkbaar is. Uit deze trend ontstonden ook nieuwe materialen en stoffen die als nooit tevoren comfort en veiligheid vergroten.

Door het zeer persoonlijke contact met de klanten en vooral door te luisteren heeft EKO-Motorwear steeds kort op de bal kunnen spelen om z’n producten nog beter af te stemmen op de wensen van de klant, zowel in de eigen kledij-lijn als in aangekochte collecties. Door de voeling met de eindgebruiker worden ze ook vaak door fabrikanten als adviseur betrokken bij productontwikkeling.

Een enorme waaier aan kleuren en uitvoeringen van de kleinste tot zeer grote maten, dat is EKO-Motorwear’s handelsmerk geworden. “Als je het hier niet vindt, vind je het nergens.”, hoor je wel vaker over het gamma. Veiligheid en bescherming worden hoog in het vaandel gedragen en klanten worden zoveel mogelijk gesensibiliseerd en gewezen op mogelijk gevaren. Het is daarom dat ze als partner mee hun schouders zetten onder de Dag van de Motorrijder, een jaarlijks event dat deze keer op 26 maart doorging en werkt aan een veilige start van het motorseizoen.

Tijdens het opendeurweekend op 8 en 9 april is iedereen welkom om de verjaardag mee te komen vieren in de vernieuwde showroom.


Comments

Place a reaction

avatar image

Published on
06/04/2017
Author
EKO Motorwear